parallax background

IZDELKI

V ceno izdelave spletne trgovine je vključena postavitev 25 artiklov, vsak naslednji ima ceno 1,00 EUR +DDV.

Razpoložljive plačilne metode v trgovini: po predračunu, po povzetju, Paypal. Sistem za plačevanje s karticami je doplačilo.


DODATNE MOŽNOSTI

Priprava in implementacija sistema, skladnega z GDPR ( Pogoji poslovanja spletne trgovine, politika zasebnosti, prilagoditev piškotkov, kontaktni obrazec, sistem beleženja in obdelave podatkov):  150,00 EUR +DDV – GRATIS za vse nove potrditve. 

Postavitev v tujem jeziku: 50,00 EUR +DDV/jezik + 1,00 EUR +DDV/izdelek z vašimi prevodi.

Integracija sistema za plačevanje s kreditnimi karticami: po dogovoru.


UGODNO SODELOVANJE

Po izteku enega leta imate naslednje možnosti:

Podaljšanje sodelovanja za eno leto za zagotovljeno ceno 150,00 EUR +DDV. Cena vključuje: domeno in  gostovanje, poštne predale, tehnično podporo, vzdrževanje, posodobitve in osveževanje vsebin brez dodatnih stroškov, razen novi vnosi artiklov, kjer je cena 1,00 EUR +DDV (ko se preseže 50 artiklov).

Odkup spletne trgovine za zagotovljeno ceno 299,00 + DDV brez nadaljnjih obveznosti (samo v primeru menjave skbnika spletne trgovine).

Brezplačna deaktivacija spletne trgovine.

Naše prednosti


Osebni pristop

Hitra izvedba

10 let izkušenj

Brez mesečnih stroškov

Odzivnost

Ugodne cene


Oddajte povpraševanjeObrazec bo poslal vnešene podatke na naš kontaktni naslov oglasi@rabim.info. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, nam prosimo pišite na oglasi@rabim.info

Oddajte povpraševanje